ACEBOOK   -    e-MAIL

Wedstrijden

PSVE probeert maandelijks een wedstrijd uit te schrijven. Tijdens de corona periode zullen wedstrijden indien mogelijk vervangen worden door meetmomenten. De wedstrijden/meetmomenten worden gereden bij Hippisch Centrum De Vleet. Op deze pagina vind je meer informatie over onze wedstrijden/meetmomenten, de kosten en de accomodatie

Proeven

Maandelijks proberen wij een dressuurwedstijd of meetmoment uit te schrijven voor de klasses paarden B t/m ZZL en pony's B t/m Z. De kosten van de proeven zijn als volgt:
Paarden B t/m M 12 euro per proef
Paarden Z 12 euro per proef
Paarden ZZL 12 euro per proef
Pony's B t/m M 11 euro per proef
Pony's Z 11 euro per proef
Leden van PSVE krijgen op de bovengenoemde prijzen 1 euro korting per proef.

Wegens het COVID19 vragen wij het inschrijfgeld vooraf per bank te voldoen. Na inschrijving op de KNHS, ontvang je een bericht met de bankgegevens van de vereniging voor betaling. Na betaling is de inschrijving pas definitief.

Accomodatie

De wedstrijden/meetmomenten worden gereden bij Hippisch Centrum De Vleet aan Vleetweg 28 in Andijk. Deze acomodatie beschikt over 2 ruime binnenhallen van 30 x 40 en 30 x 60 en een buitenbaan 20 x 60. Er kan dus ook in de winter binnen worden losgereden. In alle rijbanen ligt een goede bodem die correct wordt onderhouden. Er is een gezellige, ruime en verwarmde kantine aanwezig met uitzicht op beide binnenhallen met aangrenzend een dakterras welke uitzicht bied over de buitenbaan. Er kan in de kantine alleen contant betaald worden. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

Tijdens de corona periode zullen we met onze meetmomenten indien nodig uitwijken naar:
De Best for Dogs and Horses
Meilag 16
1606 MC VENHUIZEN

Inschrijven

Inschrijven voor onze wedstrijden gebeurt via https://www.mijnknhs.nl/
Na het bevestigen van je inschrijving krijgt u van de KNHS een mail dat de inschrijving is bevestigd. Als u op de deelnemerslijst wordt gezet zal u een mail ontvangen dat uw inschrijving is geaccepteerd. De startlijst kunt u enige tijd van te voren vinden op https://www.startlijsten.nl/
Eerst is hier de voorlopige startlijst te downloaden, later zal dit de definitieve lijst zijn. Checkt u de dag voor de wedstrijd nog even of er veranderingen zijn?

Wedstrijden

De wedstrijden/meetmomenten zijn terug te vinden in onze activiteiten kalender en op mijnknhs. Voor een directe link naar alle wedstrijden die wij hebben uitgeschreven klik op onderstaande knop.

Startlijsten

De startlijsten (voorlopig en definitief) zijn te vinden op https://www.startlijsten.nl/
Voor de startlijst van de komende wedstrijd klikt u op onderstaande knop (indien niet online, volgt deze).

Uitslagen

De uitslagen van de wedstrijden zijn terug te vinden op startlijsten.nl
Via onderstaande knop komt u direct op de pagina waar de uitslagen van onze wedstrijden te vinden zijn.